Stijldansen

Het stijldansen wordt gegeven voor mensen met een verstandelijke beperking vanaf 16 jaar. Naast het leren van dansen gaat het vooral ook om het plezier dat je beleeft aan het samen dansen op muziek. Iedere deelnemer danst samen met een vrijwilliger. Het seizoen wordt altijd afgesloten met een 'feestelijk afdansen'. Onder leiding van een jury kunnen de deelnemers aan vrienden en familie laten zien waar zij het hele jaar op geoefend hebben.

Iedere dinsdagavond swingt het de pan uit in het Belcrumhuis in Breda. Je leert hier allerlei soorten dansen, van de quickstep en Engelse wals tot aan de Cha-cha-cha. Maar ook bijvoorbeeld de vogeltjesdans. Het gaat vooral ook om het plezier dat je beleefd aan het samen dansen op muziek.

Wanneer

Dinsdagavond van 19:15 tot 20:30 uur
Dinsdagavond van 20:45 tot 21:45 uur

Huisregels

• Er wordt van iedereen verwacht dat je op tijd aanwezig bent. De beginners starten om 19.30 uur en de gevorderden om 20.45 uur.
• Er mogen geen dranken en etenswaar van thuis worden meegenomen.
• Deelnemers moeten zich bij verhindering twee dagen van tevoren afmelden, tenzij je op de dag zelf ziek wordt, dan moet je het minstens één uur van tevoren laten weten.
• Afmelden kan via Telefoon stichting BAS: 076-5785373 (afmelden tussen 9:00-12:00)
• Tijdens je sportactiviteit willen we geen telefoon in het openbaar zien zodat de aandacht naar de sportactiviteit gaat.

Kosten

Deelnamekosten per maand 15,50
Met BredaPas 10,75

Wanneer de kosten per factuur geïncasseerd moeten worden, komen er €2,50 administratiekosten bij. Prijswijzigingen onder voorbehoud.

Adres

Het Belcrumhuis
Pastoor Pottersplein 12
4815 BC Breda
website: www.belcrumhuis.nl
@-mail: beheer@belcrumhuis.nl

Aanmelding

Wil je ook deelnemen, klik dan op ons aanmeldingsformulier(Op dit moment is het wel mogelijk om aan te melden. Alleen geldt er door de vele aanmelding een wachtlijst voor het stijldansen.)

Heb je interesse, alleen weet je het nog niet zeker? Kom dan vrijblijvend een keer kijken of meedoen. Neem hiervoor telefonisch contact op met Stichting BAS via het telefoonnummer 076-5785373.