Stijldansen

Iedere dinsdagavond swingt het de pan uit in het Belcrumhuis in Breda. Je leert hier allerlei soorten dansen. Van de quickstep en Engelse wals tot aan de Cha-cha-cha. Maar ook bijvoorbeeld de vogeltjesdans. Het gaat vooral ook om het plezier dat je beleefd aan het samen dansen op muziek.

Op dit moment hebben we vooral leden met verstandelijke beperkingen. Je danst samen met een vrijwilliger. Uiteraard is er ook de gelegenheid om anderen te ontmoeten en een drankje te drinken. Het seizoen sluiten we altijd af met een ‘feestelijk afdansen’. Onder het oog van een jury laten de deelnemers dan zien wat ze hebben geleerd.

Wanneer

Dinsdagavond    van 19:15 tot 20:30 uur
Dinsdagavond    van 20:45 tot 21:45 uur

Kosten

Deelnamekosten per maand     € 15,50
Met BredaPas   € 10,75

Wanneer de kosten per factuur geïncasseerd moeten worden, komen er  €2,50 administratiekosten bij. Prijswijzigingen onder voorbehoud.

Adres

Het Belcrumhuis
Pastoor Pottersplein 12
4815 BC Breda
beheer@belcrumhuis.nl

Aanmelding

Wil je ook deelnemen, klik dan op ons aanmeldingsformulier(Op dit moment is het wel mogelijk om aan te melden. Alleen geldt er door de vele aanmelding een wachtlijst voor het stijldansen.)

Heb je interesse, alleen weet je het nog niet zeker? Kom dan vrijblijvend een keer kijken of meedoen. Neem hiervoor telefonisch contact op met Stichting BAS via het telefoonnummer 076-5785373.