Spelen met BAS

Bij "Spelen met BAS" gaat het vooral om het geïntegreerd spelen. Kinderen met een verstandelijke en licht motorische beperking spelen samen met kinderen zonder een beperking.
Joepie is niet alleen geopend voor kinderen met een verstandelijke en/of licht motorische beperking, maar ook voor andere kinderen dus ook broertjes en zusjes kunnen meespelen. Het is dus geïntegreerd spelen, samen met kinderen die geen beperking hebben.
Toezicht is voor deze kinderen van groot belang. Op 12 tot 14 spelende kinderen zijn 4 tot 5 vrijwilligers aanwezig. Daarom hoeven de ouders er niet bij te zijn. Kinderen met een beperking in de leeftijd van 4 t/m 10 jaar die graag willen spelen bij Spele met BAS kunnen zich aanmelden via de website van Stichting BAS, zij krijgen dan een lidmaatschapspasje.
Er zijn verschillende mensen werkzaam. Zo zijn er een teamleider, assistent teamleider, vrijwilligers en maatschappelijke stagiaires.
Samen spelen is mogelijk vanaf het eerste weekend van september tot het laatste weekend van juni.

Wanneer

Zaterdag van 10:00 tot 12:00 uur

Kosten

Deelnamekosten per keer   3,00
Broertjes/Zusjes   7,00

Als je niet meer wilt deelnemen aan Spele met BAS geldt er een opzegtermijn van 1 maand. Het opzeggen dient schriftelijk te gebeuren

Huisregels

• Er mag geen drinken en snoep worden meegenomen van thuis.
• Tussen 10.30 uur en 12.30 uur mogen de kinderen zelf geen snoep en drinken kopen. Dit om ervoor te zorgen dat de kinderen onderling geen ruzie maken.
• Bij langdurige afwezigheid moeten de kinderen worden afgemeld. Dit kan bij de teamleider Harry van der Avoort
• Met vragen kunt u terecht bij een van de teamleiders.
• Tijdens je speelactiviteit willen we geen telefoon in het openbaar zien zodat de aandacht naar de speelactiviteit gaat.

Adres

Joepie Kinderspeelpaleis
Terheijdenseweg 514
4826AB Breda
Tel: 076-5877500

Aanmelding

Wil je ook deelnemen, klik dan op ons inschrijvingsformulier.