Geïntegreerd Spelen

Op zaterdagochtend is het twee uur lang dolle pret bij Speelpaleis Joepie! Kinderen in de leeftijd van 4 tot 10 jaar leven zich dan uit in deze binnenspeeltuin. Ze spelen in doolhoven, in ballenbakken en klimrekken, op springkussens en glijbanen.

De kinderen die hier via Stichting BAS komen spelen hebben een verstandelijke of licht motorische beperking. Deze groep is speciaal voor hen opgezet, maar zij zijn op deze zaterdagochtenden niet de enige aanwezigen. Joepie! is gewoon geopend en toegankelijk voor andere kinderen. Broertjes of zusjes mogen dus ook meespelen. Geïntegreerd spelen dus, samen met kinderen die geen beperking hebben.

Extra begeleiding

Voor de kinderen met een beperking is toezicht van groot belang. Ieder kind heeft speciale aandachtspunten. Op 12 tot 14 spelende kinderen zijn dan ook 4 tot 5 vrijwilligers van Stichting BAS aanwezig. Om te voorkomen dat de kinderen of de begeleiders het overzicht verliezen, dragen beiden bedrukte T-shirts.

De ouders hoeven niet aanwezig te zijn bij Joepie! Voor hen dus de kans om zich eens te trakteren op een vrije zaterdagochtend. Tijd voor jezelf nemen, is vaak ingewikkeld wanneer je een kind met een beperking hebt.

Wanneer

In de periode vanaf het eerste weekend van september tot het laatste weekend van juni.
Zaterdag : tussen 10:30 en 12:30


Waar

Speelpaleis Joepie!
Terheijdenseweg 514
4826AB Breda

Kosten

Voor de deelnemende kinderen kost het spelen € 3,00 per keer.
Broertjes of zusjes mogen meespelen, maar zij betalen € 7,00 per keer.
Voor alle kinderen wordt ranja beschikbaar gesteld. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Aanmelding

Wil je ook deelnemen, klik dan op ons aanmeldingsformulier.

Heb je interesse, alleen weet je het nog niet zeker? Kom dan vrijblijvend een keer kijken of meedoen. Neem hiervoor telefonisch contact op met Stichting BAS via het telefoonnummer 076-5785373.