Hallo allemaal,

Graag wil ik mij voorstellen als secretaris van stichting BAS.

Mijn naam is Cees van den Beemd, 64 jaar en bijna 40 jaar getrouwd met Carla. Wij hebben 3 kinderen en 3 kleinkinderen en zijn woonachtig in Sint Willebrord, gemeente Rucphen.

In Breda heb ik een Horeca-opleiding gevolgd aan de GTS Van Coothplein / Ginnekenstraat. Na de militaire dienstplicht, ben ik na een interne opleiding bij NS als treinmachinist gaan werken. Door een val van het dak van de schuur ben ik arbeidsongeschikt (IVA) geraakt en heb ik een dwarslaesie (verlamd riem hoogte).
Vanaf 2005 ken ik stichting BAS van het sporten met de handbike en het project (S)Cool on Wheels,  waarbij ik samen met Harry basisscholen langs ga om uit te leggen, dat je met een beperking normaal kunt meedraaien in de samenleving met werken, studeren, sporten en vrije tijd.
Vorig jaar heeft Harry mij gevraagd om als bestuurslid stichting BAS te vertegenwoordigen, deze uitnodiging heb ik aanvaard.
De werkzaamheden zijn de bestuursvergaderingen en ik ben enkele keren te gast geweest op de vrijwilligersavond en het Sinterklaasfeest.
Hopelijk kunnen we elkaar een keer ontmoeten op een activiteit of een bijeenkomst.